Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
drunem2010 - 03-07-2017 12:48:14
Garantie & Verzekeringen

Lak laat los. autobedrijf van zwienen heeft lak aan de bovag garantie

Er zijn nog wat e-mails heen en weer gegaan. vandaag heb ik het volgende gestuurd.


hallo mischa,


 


bedankt voor het bericht.


 


ik zag bij de koop 2 kleine bobbeltjes van 2 mm op 1 velg. ik ben geen expert, corrosie is voor mij niet herkenbaar. het is toen niet door mij vastgesteld dat bobbeltjes corrosie waren. als ik had geweten dat er corrosie op de velgen zit had ik de auto niet gekocht.  ik heb vertrouwen als ik mijn auto bij een dealer koop. ik ga er niet vanuit dat de lak er naar een paar weken afbladert. voor deze zaken is de bovag garantie. wisten jullie tijdens het verkoop van de betreffende auto van deze corrosie af?


 


ik heb nog een vraag; onder welk punt staat dat de garantie alleen geld op draaiende en electronische gedeelte van de auto en niet op optische schades (staat in de e-mail die u naar mij verstuurd heb op 30 juni 2017 - 15:52)? 


 


 


ik heb helaas nog geen concreet voorstel ontvangen. alleen berichtjes met delen van de kosten (hoe is mij nooit laten weten?) en zaterdag een telefoontje met water bij de wijn praatjes. ik heb 3 mogelijke oplossingen.

 



jullie repareren de velgen onder de garantie
je stort 1500 euro op mijn rekening zodat ik ze zelf kan laten maken
je koop de auto terug voor het bedrag wat op de factuur staat min de prijs van de inruil

 



ik heb graag nu wel antwoorden op mijn vragen!
 
met vriendelijke groet,