Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
daan de makelaar - 19-07-2017 22:05:30
Winkels & Webshops

Seniorepas betrouwbaar

Beste,


senoiorenvoordeelpas is wel betrouwbaar. je betaalt een klein bedrag en kunt ermee bij bepaalde winkels korting krijgen. simpeler dan dat wordt het niet. ik geloof dat per pas ook nog eens 1 euro wordt betaald aan het natonale ouderenfonds. 

de vraag is niet of het betrouwbaar is, de vraag is of je er persoonlijk behoefte aan hebt. ook daar is eenvoudig voor jezelf antwoord op te krijgen; geeft de pas korting bij (een) winkel(s) die voor jou voordelig zijn? 

ik ken de eigenaren die hiermee actief zijn en vind het erg kwalijk dat er zo negatief over gepraat wordt. de bedoelingen zijn louter positief, het nationale ouderenfonds heeft niet voor niks een nieuwsbericht op hun website geplaatst (https://www.ouderenfonds.nl/actueel/nieuwe-seniorenvoordeelpas/). 

maar dit is mijn bescheiden mening.