Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

As
Astrid.S - 21-07-2017 11:53:47
Geldzaken & Recht

Ex man komt zonder toestemming mijn huis binnen.

het gaat niet om 'het recht hebben'. maar om het gevoel dat het geeft. het gaat uiteindelijk om de kinderen.

ik had ook zo'n ex. hij was zich van geen kwaad bewust en zeer verbaasd toen ik (via via, we waren geen vrienden meer op dat moment) liet weten dat het voor mij niet goed voelde dat hij het huis binnenkwam.


in ieder geval zorgde ik dat ik uit zicht was als hij kwam. ik was dan boven aan het werk of zo,  de kinderen hadden niet eens door dat ik dat deed en waarom.



mijn voorstel:


zeg (of mail) dat je het vervelend vindt dat je kinderen de ruzie hierover zien en de spanning voelen en dat je daarom de kinderen naar de voordeur brengt en hij ze daar ook weer op kan halen. je loopt immers ook zijn huurwoning niet binnen.

ik weet niet hoe oud de kinderen zijn, maar op een gegeven moment belde hij als hij er was en dan liepen de kinderen zelf naar de auto toe.

op die manier hebben de kinderen niet eens in de gaten wat er speelt en daar is iedereen bij gebaat.