Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
ria huyps - 03-08-2017 00:44:26
Winkels & Webshops

Misleid door detox formule

Mijn verhaal over primium garcinia extract +

ook ik kreeg van billink een ingebrekestelling brief de voorloper voor de deurwaarder.
ik had wel mailtjes ontvangen in mijn spammail box maar die had ik verwijderd. ik kende het bedrijf niet, het product niet, dus ik dacht gelijk aan oplichters. en verder heb ik er niets meer van gehoord tot 1 aug 2017 kreeg ik die brief of ik maar liefst € 84.95 wilde betalen er waren ook al boetes boven op gekomen. ik ben het een en ander gaan uitzoeken ook mijn zus en die kwam uit bij deze brief. en ook ik heb het telefoon nummer gevonden en gebeld en idd het is een kinderdagverblijf. ik heb het bedrijf gemaild en alles uitgelegd van het hier boven staande. en dat ik mijn advocaat al had ingeschakeld wat ik ook al had gedaan. deze adviseerde mij om niet te betalen. ze hebben geen bewijs en jij hebt geen bewijs dat je het hebt ontvangen wat je ook niet hebt.

laat deze middag 2 aug 2017 kreeg ik een mailtje van het bedrijf dat ze mij geloofde en dat de nota zou worden gecrediteerd.

maar ik geloof ze nog steeds niet dus ik blijf op mijn hoede heb het mailtje uit geprint voor het geval er toch een deurwaarder bij me op de stoep sta . want ik sta onder bewind dus ik kan en mag niets bestellen zonder zijn toestemming.

gr ria