Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sillie70 - 05-08-2017 20:54:17
Winkels & Webshops

Meube lzaak elise chauvel

Hoi robert,

wij hebben ook meerdere meubels bij elise chauvel besteld.
wij wachten nu al plus minus 21 weken(dik 5 maanden dus),heb toen maar eens geappt, waar de spullen blijven?antwoord was sorry sorry, fabriek is 3 weken dicht ivm vakantie, en vanwege drukte loopt het ook uit, spullen zouden eind juli 1e week augustus komen, nou not, idd net als bij de rest, is elise slecht bereikbaar, geeft geen duidelijke antwoorden, wij hebben in 2013 ook spullen bij haar gekocht, dat was nog haar goede tijd denk ik, want toen ging het wel goed.
heb onlangs weer gevraagd  wanneer onze spullen nou komen, krijg ik met pijn en moeite een vaag antwoord dat de spullen in container ...... (containernummer) staan, ???? alsof ik weet wat dat moet betekenen!!??dus ik app, dat dit mij niks zegt,  of ze me kan vertellen wanneer die container dan aankomt???, helaas krijg ik daar ook weer geen antwoord op!! 
ik ga maandag maar weer strijden om contact te leggen, ik heb er een naar gevoel over, ook wij zitten met lege plekken in huis, (beetje nare opmerking van een lezer trouwens, dat het raar is dat jullie zonder spullen zitten nu, flauwe kwal, waarschijnlijk een fan of familie van elise)wij kijken het nog even aan, maar anders idd maar geld terug gaan eisen, snap ook wel waarom elise niet gewoon vaste openingstijden tijden meer hanteert, er kwamen vast constant mensen in de winkel klagen, daarom nu waarschijnlijk alleen open op afspraak.
moet je wel eerst voicemail inspreken dat je wil komen kijken, dan belt ze waarschijnlijk wel terug, maar als je de voicemail inspreekt met vragen over je al maanden lopende bestelling, belt ze niet terug
word vervolgd.