Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 14-08-2017 12:59:49
Geldzaken & Recht

Gemeente wordt baas over boom in mijn voortuin

zet een boom in je tuin en je mag er niets meer mee doen behalve wat los hangende takken er af halen en zelfs in snoeien moet bij veel gemeente`s al een kap vergunning worden aangevraagd (ping zegt de kassa lade).


de grap is wel dat als de boom schade geeft aan een ander huis dat jij daar wel weer aansprakelijk voor bent terwijl eigelijk de boom weer niet jou bezit is.


maar als de boom te veel licht weg neemt of te dicht bij een huis staat en zo schade kan aanbrengen dan is het wel mogelijk om via de kanton rechter alsnog een kap vergunning te krijgen.


wortels die bv tegels omhoog drukken mogen wel gewoon verwijderd worden ook al is er een kans dat de boom daardoor dood zal gaan.