Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kv
kvjapio - 17-08-2017 12:29:31
Winkels & Webshops

Catawiki, hoge opbrengst ?

Dit is een herhalend onderwerp. de schattingen van de veilingmeesters lopen erg uiteen en komen vaak helemaal niet overeen met de werkelijke waarde. ik heb zelf al vele zaken aangeboden met een veel hogere schatprijs dan 75 euro en die werden gewoon afgewezen. en aangenomen zaken gingen voor veel minder weg. een reserve is pas mogelijk bij hun schatting van 200 euro of meer als opbrengst. gisteren zag ik nog een item met een geschatte prijs van 150-350 euro 6 euro opbrengen - dus niet verkocht worden.

uiteraard mag catawiki veilen wat ze willen. en uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor wat u aanbiedt en voor uw teleurstelling. de kracht van catawiki is de grote international belangstelling, de vertaling van de aanbiedingen in tientallen talen tm chinees toe en dus de brede schare van kijkers en kopers. maar de uiteindelijke opbrengst blijft altijd een kwestie van geluk hebben.