Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frans56 - 17-08-2017 12:44:27
Elektronica & TV

Product voldoet niet aan specificatie op verkoopbordje?

Hallo "heijnsbergen"   de kreet "er zit bluetooth op" zegt op zich helemaal niets.   een leuk voorbeeld hiervoor is de enkele jaren geleden veel
verkochte telefoon , de nokia 108.  daar staat ook altijd bij  ."er zit bluetooth op"    echter iedereen dacht. ik koppel dit ding aan mijn bluetooth
radio om handsfree te kunnen bellen.  dat kan de nokia 108 namelijk niet. wat veel mensen niet (kunnen of willen?) weten is dat bluetooth een verzamelnaam is voor een heleboel protocollen om, hetzij data, hetzij audio draadloos een paar meter draadloos over te sturen.
op https://en.wikipedia.org/wiki/list_of_bluetooth_profiles" target="_blank">deze website staan maar liefst 37 bluetooth profielen uitgelegd en verklaard waar ze voor dienen, en waarschijnlijk bestaan er nog meer. dus als u een apparaat ziet waar op staat "er zit bluetooth op"   dan is het nog maar de vraag: welke profielen???   pas als u weet welke profielen er op een apparaat zitten kunt u beslissen of dat hetgeen is wat u wilde dat het apparaat kan.  helaas is niet iedereen hiervan op de hoogte.