Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 17-08-2017 21:59:02
Geldzaken & Recht

Ing

De bank controleert de automaat aan de hand van de logrol. er zit een vastgesteld bedrag in de automaat en de logrol bevat een opgave van de opnames. als er volgens de logrol meer geld is uitgegeven dan dat daadwerkelijk in de automaat zit is er een transactie niet goed gegaan.
klopt de logrol met het restant geldbedrag in de automaat dan is alles goed gegaan met dien verstande het geld heeft de automaat verlaten.

wat zou kunnen is dat door een storing de gelduitgifte later heeft plaatsgevonden bijvoorbeel net nadat u verbouwereerd was weggelopen en heeft een volgende klant of een passant uw geld meegenomen. wat ook kan is dat derden de automaat gemanipuleerd hebben waardoor de gelduitgifte tijdelijk werd geblokkeerd en heeft men het geld gepakt toen u weg gelopen was. in deze gevallen is aangifte bij de politie mogelijk alleen krijgt u uw geld daarmee niet direct terug.

wellicht had betreffende automaat een camera en is daarop te zien of uw verhaal juist is en dat een van de genoemde gevallen heeft plaats gevonden.

als er geen defecten zijn vastgesteld aan de automaat, de logrol klopt met de inhoud en er geen camerabeelden zijn, zal het lastig worden uw gelijk aan te tonen.