Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdmduc
tdmduc - 20-08-2017 15:56:48
Winkels & Webshops

Zhxuey.com is dit een betrouwbare site staan goedkoope nike sportschoenen op

lekker nederlands dit:


 


 


we is een internationaal online vrouwen kledingwinkel. focussen op de allernieuwste betaalbare mode-stijl, zowel kleding en accessoires, bieden wij duizenden van de nieuwste in het chique productlijnen, om een ​​maximale keuze te geven aan onze veeleisende klanten. wij streven ernaar om een ​​uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit, trendy mode zak te bieden - niet alleen op de laagste prijzen, maar ook met een professionele toegewijde dienst aan onze gewaardeerde klanten van over de hele wereld.


ons doel is altijd om onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende fabriek direct prijzen. hoe meer je koopt, hoe meer u bespaart! of je nu een persoonlijke koper op zoek naar mode kleding, of een eigenaar of bedrijf op te slaan groothandel op zoek naar leveranciers om uw bedrijf de voorsprong op de concurrentie, we is perfect voor u dankzij onze producten van hoge kwaliteit, lage groothandelsprijzen, wereldwijd gratis verzending en echt professionele service.


top 3 redenen om te winkelen bij ons


1. het winkelen om verliefd op met: uitgebreide selectie van de allernieuwste betaalbare hoge kwaliteit mode producten.


2. we begrijpen onze klanten: onze innovatieve marketing afdeling continu onderzoek naar de allernieuwste populaire mode-tas en accessoires aan de uiteenlopende vraag van onze wereldwijde klantenkring te voldoen.


3. altijd tegen de juiste prijs: verschillende stijlen en duizenden producten - die de beste prijs.


factory lage prijs


als een lang gevestigde wereldwijde online groothandel, benutten we een uitgebreid netwerk van professionele fabrikanten, fabrieken en distributeurs voor onze producten. alle besparingen worden doorgegeven aan onze klanten wereldwijd voor maximale kortingen en waarde. we zorgen ervoor dat onze klanten altijd de best mogelijke prijzen te verkrijgen. we zijn volledig toegewijd aan het werken met het bedrijfsleven groothandelaren over de hele wereld. als u geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan gerust contact met ons op elk moment. we zijn ervan overtuigd dat u zult genieten van alle grote producten tegen groothandelsprijzen.


fast shipping / professional packaging


met internationaal gerenommeerde logistieke operatoren, waaronder dhl, ups en ems, we schepen wereldwijd meer dan 200 landen met duizenden bestellingen verzonden stevig op een bijna dagelijkse basis. voor de totale gemak bieden we een breed scala van de scheepvaart opties om de behoeften van elke klant past. professionele magazijn personeel zullen goede zorg van uw bestelling op te nemen door ervoor te zorgen dat ze zijn verpakt in overeenstemming met onze strenge normen. uw producten worden zorgvuldig gecontroleerd en veilig verpakt voor verzending uit.


best in class customer service


wij bieden een professionele, toegewijde klantenservice bij ieder stadium van pre-sales tot after-sales. onze hoog opgeleide cs specialisten staan ​​altijd klaar om u te helpen via de gebruiksvriendelijke ticket systeem, telefoon of real-time live chat. wanneer u bij ons koopt, is de verkoop niet compleet toen we het schip, het is voltooid wanneer u volledig tevreden bent.