Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 22-08-2017 14:56:48
Geldzaken & Recht

Geld storten sns

Als u bedrijfsmatig stortingen doet, wilt doen, zit u verkeerd op een consumentenforum maar moet u op higherlevel.nl zijn.
ik weet waar onnen, hoogkerk en haren liggen én oude-pekela. ik noemde een paar plaatsen omdat wij niet weten waarvandaan u naar groningen moet.
nog steeds is het dat u er een zootje van maakt en de bank niet. u valt te verwijten dat u het niet goed geregeld heeft en niet gekeken heeft of u wel op de door u gewenste manier bij de sns kunt storten.
ik ben van mening dat de fout bij u zit en dat u deze bank in een slecht daglicht probeert te stellen.
verder zie ik nog steeds geen vraag, maar dat u wat onterecht komt klagen en zeuren over een bank en daar zijn we hier natuurlijk niet voor.
ik hoop dat u een apparaat heeft waarmee u bankbiljetten kunt controleren, of anders dat u de app daarvoor op uw gsm heeft staan zoals bijv, van de nederlandse bank: https://play.google.com/store/search?q=dnb%20vals%20geld" target="_blank">https://play.google.com/store/search?q=dnb%20vals%20geld
ik zou er geen gewoonte van maken om zulke grote coupures aan te nemen, net zoals winkels dat niet doen.
u heeft nog geen antwoord gegeven op de vraag van @diumenge.