Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 24-08-2017 18:26:13
Winkels & Webshops

Wish

over kleding kan ik niets zeggen maar over alles wat met electronica, telefoons, geheugenkaartjes en usb sticks kan ik alleen zeggen van stort het geld maar over naar een goed doel.


adata geheugenkaartje van 256gb blijkt namaak te zijn en werkt na het formatteren niet meer.


toshiba 128gb usb 3 geheugenstick blijkt een usb 2 te zijn maar ook namaak die het niet meer doet na het formatteren.


geheugen kaartje 128gb werkte niet meer na het formatteren.
256gb geheugenstick usb 2 werkte ook niet meer na het formatteren.


een telefoon phonemax saturn x 2gb rom en 8gb werk geheugen met de mtk6580a quad core processor blijkt een mt6735p te zijn die wanneer je een simkaart er instopt de camera stopt met functioneren en nu al zoveel problemen geeft dat ik me afvraag hoelang deze nog werkt.


en updaten naar android 7? vergeet het maar dat is niet mogelijk alleen met de 6580a is het beschikbaar en een fabrikant schijnt ook niet eens te bestaan alleen een asemblage/verkoop "afdeling" die geen ondersteuning bied.


nu gaan we nog even over de "service" van wish hebben nou ik kan een nieuwe adata geheugen kaartje krijgen denkelijk heb ik een defecte gekregen terwijl ik meerdere keren aangeef dat het kaartje die ik heb gekregen volgens adata zelf niet bestaat als u1 versie alleen een u3 (hogere uitlees en schrijf klasse)


over de telefoon heb ik nog geen tegen bericht gehad maar mocht ook die het niet meer doen is er maar éém oplossing voor mij.


een grote bubbeltjes envolop het adres van wish er op (zitten ergens in schiedam) en zonder postzegel maar met sticker retour afgeven op het post kantoor.