Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

my
myriam de greef - 05-09-2017 05:10:00
Winkels & Webshops

Opgelicht door shop and fly

Hallo, ik ben van belgië, en heb hetzelfde aan de hand. ze hadden mij ook gisteren gebeld, dat als ik niet meteen betaal, ze een incasso bureau op me af sturen. ze hadden mij ook idd gecontacteerd een tijden geleden, en ben ik ook op in gegaan. maar zelfs nooit een mail ontvangen, wat ze wel beweren. 
maar ik dacht ook al, het is een mondelinge overeenkomst en zolang ik niets tekenen, kunnen ze me niets aanrekenen.
ik had een mail gevraagd en telefoonnummer om terug te bellen.ar dat werkt dan niet. ik vroeg nog is dit in nederland. maar geen antwoord.
ik ben ze wel gaan uitschelden, en dan heeft die zelf snel in gehaakt. maar wel een mail ontvangen om 76€ tegen morgen te betalen.
bij het lezen van deze reacties, ga ik dit niet doen. want er wordt toch gezegd wat ik vermoede. ik had wel op de mail geantwoord dat ik de originele mail wilde zien, en wat ik dan voor die 76€ kan krijgen? maar bij deze ga ik wel stoppen om te reageren.
ik paniekeerde wel even, want ben net midden in een verhuis, en begin pas mijn nieuwe baan midden september, dus extra kosten kan ik wel missen als kiespijn.
bedankt om te posten. en ik snap dat u dan maar betaald heeft, want ik stond ook op het punt dat te doen, om hogere kosten te vermijden. ik hoop van harte dat u, dat geld, kan terug krijgen.

myriam