Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ra
Raadgeverij - 06-11-2017 12:40:14
Geldzaken & Recht

Incasso

Wacht even af wat webcare wehkamp voor u kan betekenen. heb er niet zo veel vertrouwen in gezien uw eerdere contacten met wehkamp.

let op: als het tot een rechtzaak komt betreft dat een civiele procedure. u bent daarbij niet verplicht een advocaat mee te nemen. doet u dat wel dan zal wehkamp als als verliezende partij ook tot de door u gemaakte kosten worden veroordeeld. echter, de kostenveroordeling voor juridisch bijstand wordt berekend aan de hand van een puntensysteem. in de regel is de uitkomst daarvan lager dan de kosten die u daadwerkelijk moet betalen!

misschien ook nog een andere truc om wehkamp op hun fout te wijzen. heb ik ooit zelf eens - met succes - toegepast (niet bij wehkamp) bij soortgelijk geval. stuur alle brieven retour. doe ze in een doos met daarbij een aantal keitjes. briefje met de tekst: "uw brieven en aanmaningen voelen als een steen in mijn maag. hierbij uw brieven en de symolische stenen. verzoeke vriendelijk het probleem op te lossen." stuur dit naar wehkamp, antwoordnummer 1600, 8000 xh te zwolle. u hoeft dus de porto niet te betalen maar wehkamp. het heeft mij toen prima geholpen. nooit iets van teruggehoord.