Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 08-11-2017 12:35:31
Winkels & Webshops

Misleid door detox formule

Overigens is het wel duidelijk dat de rechterlijke macht helemaal schoongenoeg heeft van directpay, toen direct pay (weer eens) vlug een zaak wilde intrekken heeft de gedaagde directpay ter verantwoording geroepen bij de rechter met de volgende uitslag
bron klik http://www.rechtblog.nl/2017/kantonrechter-laat-incassobureau-direct-pay-25-x-proceskosten-betalen/" target="_blank">hier

ncassobureau direct pay moet van de rechter 25 keer de gebruikelijke proceskosten betalen. de standaardproceskostenvergoeding van 60 euro is meer dan vertwintigvoudigd omdat direct pay zich volgens de rechter onacceptabel gedroeg door misbruik te maken van het procesrecht en de kantonrechter misleidde.


het vorderingen opkopende incassobedrijf houdt er onfrisse incassomethodes op na en uit onderzoek van actualiteitenprogramma nieuwsuur, weekblad de groene amsterdammer en investico bleek dat direct pay meer dan 165 schuldenaren per dag voor de rechter daagt, samen goed voor ruim tien procent van alle gevoerde schuldenzaken in nederland. het bedrijf rekent er op dat de gedaagde niet komt opdagen en bij verstek wordt veroordeeld.