Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pi
PimJoris - 17-12-2017 13:02:12
Huishouden & Energie

Gaslicht,vom

Los van het feit of gaslicht.com onafhankelijk is, verwacht nu nu echt dat u direct bij het aangaan van een nieuw contract een bonus van 300 euro kunt vangen? dat zou de deur openzetten naar misbruik: maandje later voor 50 euro je contract voortijdig opzeggen en hup snel 250 euro verdiend.
het is heel normaal dat je een bonus krijgt als je aan jou kant van de deal voldaan hebt. dat vind je ook normaal: eerst werken en aan het eind van de maand betaald worden.
bovendien: hoezo u schiet er niets mee op? aan het eind van de contractsperiode ( als u overstapt) wordt de eindafrekening 300 euro lager in uw voordeel. uw gebruik van gas en electriciteir wordt geïnd door middel van voorschotten. iedere energieleverancier biedt u de mogelijkheid het door hen op basis van verbruik berekende voorschot aan te passen. u kunt er dus voor kiezen op die manier het bonusbedrag gespreid te ontvangen. het is dan wel aan u om in de ga bij de ten tevhouden dat u opnieuw overstapt of uw termijnbedrag weer aanpast als de kosten van energie stijgen, u meer verbruikt, of u langer blijft hangen bij de leverancier danwaarvan u uitging bij de berekening van het bedrag waarmee u de maandelijkse termijn verlaagde.doet u dat niet dan zou de verrassing aan het eind van de looptijd van het contract wel eens een stuk onaangenamer kunnen zijn dan de bonus achteraf ontvangen.

 overigens heb ik niets dan goede ervaringen met gaslicht.com. maar er zijn meer vergelijkers, waar u overigens precies dezelfde bonus-systematiek zult tegenkomen. het zijn namelijk de energieleveranciers die dat bedenken. 
leve de vrije markt, nietwaar? u heeft wat te kiezen en mag zelf beslissen ...