Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerard Hoving
Gerard Hoving - 19-12-2017 17:42:01
Huishouden & Energie

Sunny crew

Beste meneer silvermane,

het is inderdaad jammer dat tim jansen is genoemd in dit faillissement, maar laten we wel zijn, als je jezelf laat inschrijven bij de kvk als eigenaar van een bedrijf en het gaat failliet, dan moet je niet raar opkijken als je er schade van hebt. treft tim blaam? ik denk het niet. het enige waar hij zich schuldig heeft gemaakt is het blinde vertrouwen dat hij heeft gehad in zijn stiefvader govert van der leij. ik heb geleerd dat je niet met poep moet kleien als je schone handjes wilt houden.
ik heb 2,5 jaar op de loonlijst gestaan en heb in de provincie drenthe mijn werk naar eer en geweten uitgevoerd. ook ik heb de declaraties opgehaald in de veronderstelling dat deze mensen hun panelen zouden ontvangen. helaas zijn niet alleen mijn klanten de dupe maar ikzelf ook.
meneer van der leij heeft onze hypotheek geregeleld en gelijk hebben we financiele ruimte gemaakt voor een zonnestroominstallatie.
31 oktober 2016 heb ik tegen beterweten in en in vertrouwen het geld over gemaakt. binnen 3 weken zouden de panelen worden gelegd.
helaas ging dit niet lukken en een teruggave van teveel betaalde gelden, nadat we de installatie toch kleiner wilden dan oorspronkelijk gepland, kwam ook niet.
op 24 februari is begonnen met de installatie nadat er diverse keren ergernis en ruzie is geweest tussen govert van der leij en mij. helaas zouden de panelen een week later komen omdat hij onenigheid had gekregen met zijn leverancier. u begrijpt...er ligt een incomplete installatie in mijn huis waar we niets aan hebben.
ik voel me schuldig tegenover alle mensen die er zijn gedupeerd door deze man. mensen die in goed vertrouwen hun geld overmaakten naar het bedrijf en nooit iets meer hebben vernomen dan smoesjes, over ziekte, over slecht weer, over niet leverbaar zijn van de panelen en wat niet meer.
wat me nog het meeste steekt is dat ik elke dag in de ogen moet kijken van mijn gezin, in de wetenschap dat ik een godsvermogen hebben over gemaakt, van ons geld.  al met al heeft het me een joekel van een burn out opgeleverd en ben ik niet bij machtte om te werken.

later in dit jaar werd de salariskraan dicht gedraaid met de boodschap dat iedereen in hetzelfde schuitje zat en dat ik weer geld kreeg als ik me weer beter zou melden en dan kwamen de paneeltjes (zijn uitdrukking) ook. beetje raar. vindt u ook niet meneer silvermane? mensen die zek worden hebben daar doorgaans een hele goede reden voor. meneer van der leij vindt dat maar onzin(humbug).
u zult toch begrijpen dat menigeen heel graag ziet gebeuren dat deze meneer nooit meer, maar dan ook nooit meer een bancaire handeling mag verrichten, laat staan een bedrijf runnen?
meneer van er leij is willens en wetens bezig geweest gelden te innen in de wetenschap dat er net zou worden gelegd.
wil hij mij aanpakken voor smaad? liever vandaag dan morgen. geloof me ik kan elke uitspraak onderbouwen met sms-berichten van zijn kant.
ik sta hier met mijn eigen naam. zou u ook moeten doen meneer silvermane. 
ik zal er alles aan doen om meneer van der leij te stoppen. en ik werk hier dan ook keihard aan.

met vriendelijke groeten

gerard hoving