Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 22-12-2017 12:07:19
Winkels & Webshops

Tweedehands.nl

Volslagen belachelijk dat ze om een kopie id bewijs vragen op zo'n flut 2e handssite. en inderdaad daartoe zijn ze helemaal niet bevoegd. ik heb laatst een account op mp verwijderd, 1 mailtje naar de helpdesk en de account was opgeheven.

je kunt het advies van @tijger1 volgen, een dergelijk trucje pas ik ook wel eens toe voor accounts bij webshops waar ik al jaren niet meer koop. ik verander dan het geslacht, mijn naam, vul een willekeurig adres in (indien nodig) e.d.

mocht je toch liever de account volledig verwijderd willen zien, lees hier dan de tips om op een veilige manier een kopie-id bewijs in te sturen https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/fraude-voorkomen-met-kopie-id-bewijs" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/fraude-voorkomen-met-kopie-id-bewijs 


veilige kopie identiteitsbewijs

geeft u toch een kopie af? help dan misbruik van uw identiteitsgegevens voorkomen. u moet bijvoorbeeld uw  burgerservicenummer afdekken of doorstrepen. een veilige kopie van uw identiteitsbewijs maakt u zo:



maak in de kopie uw burgerservicenummer onleesbaar, ook in de cijferreeks onderaan.
schrijf in de kopie dat het een kopie is.
schrijf in de kopie voor welke instantie of welk product de kopie is bedoeld.
schrijf in de kopie de datum waarop u de kopie afgeeft.