Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 08-02-2018 22:09:43
Geldzaken & Recht

Woningbouw laat gezin 7 maanden leven in (vrijgekomen) asbest (amosiet)

en vervolgens te horen krijgen, dat ik maar zelf een onderzoek had moeten laten doen om te kijken of er astbest in onze woning zat.
had u kontakt opgenomen met de ggd was het sneller opgelost. had u kunnen horen of het verantwoordt was om in de woning wel of niet te verblijven. nu heeft u zichzelf alleen maar gek gemaakt waardoor hoogst waarschijnlijk (on)nodige kosten zijn gemaakt. 
maar als ik uw epistel zo lees is het niet het astbest maar eerder de hoogte van de vergoeding waar u een probleem mee heeft.
en ja u zal het wel niet met mij eens zijn maar dat is dan jammer. alleen de wijze waarop u reageerd naar sommige is beneden alle peil en zegt mij al genoeg.