Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 02-03-2018 13:50:50
Winkels & Webshops

Albert heijn vindt discriminatie ok?


door eugh - 2 mrt. 2018 om 13:09 
antwoorden / 1 vragen

0

wow wat een reactie....

of het discriminatie is...? ik ken genoeg andere mensen die in de buurt van deze supermarkt wonen, die allen beamen dat het personeel meer let op "verdachte buitenlands uitziende klanten". nl heb ik dit gedaan. 


had u dan andere reacties verwacht ?? de door u verwachte reactie had u wel gekregen als de klacht terecht was geweest, maar hier is niet meer aan de hand dan een mederwerker die simpelweg z'n werk doet.
en als je een controle al discriminerend vindt, dan kan niemand nog iets goed doen.
uw klacht wordt hier ook serieus genomen maar aangezien de beoordeling anders uitvalt dan u dat wilt is de benadering hier voor u ineens niet serieus te nemen.

en een ieder die zich "ged........... d" wil voelen die wordt door de eigen instelling op z'n wenken bediend, iedere benadering door iemand met een niet donkere huidskleur is dan in dat 'd' hokje in te passen.