Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 04-03-2018 15:27:53
Huishouden & Energie

Blok verwarming wel erg duur

Iedereen krijgt de eerste winter een te hoge rekening en daarna niet meer? dus deze winter bent u dus de enige met een hele hoge rekening en, gebaseerd op de ervaring van de andere bewoners, hoeft u daar volgend jaar kennelijk niet meer bang voor te zijn. heel apart...

kennelijk wijkt het gebruik (te controleren o.b.v. de meterstanden) van de verwarmingsinstallatie ook niet significant af door de jaren heen, anders had u daar wel wat over opgemerkt.

concluderend is het verbruik van het gehele complex dus stabiel, maar worden nieuwe bewoners allemaal de eerste keer geconfronteerd met een te hoge rekening. nou zullen de meeste nieuwe bewoners een rekening ontvangen over een deel van het jaar en als de winter daar in valt, dan zal de rekening wel  hoger uitvallen want deze wordt niet gecompenseerd met betalingen voor de maanden dat stoken niet nodig is. echter, dat kan zo'n enorm verschil nog steeds niet verklaren. want met het voorschot van €56,25 (€ 675,00 op jaarbasis) gaat u het nooit redden.

uitgaande van de door u verstrekte gegevens en de aanname dat die volledig en juist zijn, kan die rekening gewoon niet kloppen. is de gehanteerde eenheidsprijs wel juist?




door nkliffen - 4 mrt. 2018 om 14:52 
2 antwoorden / 1 vragen


 




@diumenge

- hebben de andere bewoners ook een significant hogere rekening?  gebleken is dat iedereen die de eerste winter een (te) hoge rekening kreeg.
- zijn  de meterstanden van de verwarmingsinstallatie bekend?   ja, evenals de eenheidsprijs die totale kosten bepalen.