Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 04-05-2018 18:09:58
Huishouden & Energie

Waarom vergoedt stedin niet de werkelijke schade??

@peswitzy ... een sprankje hoop voor het weekend?

na enig zoeken heb ik een vergelijkbaar bericht voor u kunnen vinden. het betreft een discussie waar hetzelfde probleem werd aangedragen. de topicstarter meldt m.b.t. de hoge schade die een stedin-monteur had veroorzaakt:

er is destijds een schade-expert vanuit stedin langsgekomen die nogal schrok van de stapel apparatuur. we mochten zelf een excel opstellen met alles wat kapot is gegaan en daarbij de nieuwprijs (geschat of vanaf de bon).
uiteindelijk is nagenoeg alles tot aan de nieuwprijs vergoed, er zijn een paar dingen die we uiteindelijk niet meer nieuw hebben gekocht waardoor een lagere vergoeding ergens anders weer werd goedgemaakt.

kortom, de vergoeding is wat mij betreft redelijk netjes. het ergste is het lange wachten op het geld. in mijn geval kon in zelf gelukkig alles direct vervangen omdat ik die mogelijkheden had. ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen opgaat en dat deze mensen dus weken zonder tv/vaatwasser/over etc. zitten. qua geld een beetje hetzelfde, uiteindelijk heeft het me misschien een €500-600 gekost, maar alles is wel nieuw. als je heel eerlijk bent zitten er toch altijd dingen bij die al 5-10 jaar oud zijn en eigenlijk al vervangen moesten worden.  het getoonde bericht is van 10.04.2017 van @electromonkey

nb. in dezelfde discussie meldt een andere deelnemer, dat hij samen met een nuon-medewerker, na een schade, nieuwe apparaten mocht uitzoeken ... !

u kent toch de spreuk: gelijke monniken, gelijke kappen?
mogelijk kunt/moet u contact opnemen met deze ts ...
ik wens u veel suc6 hiermee.

bron: >https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1706859" target="_blank">hier<