Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 31-05-2018 11:13:59
Geldzaken & Recht

Koekjes accepteren ...

Ik heb het gevoel, dat je op omroep-fora in het algemeen, het gegeven paard niet teveel in de bek mag kijken ...

ook geïnspireerd door de actuele perikelen/oorlog bij de concurrentie tros/radar momenteel, waar de discussie in de richting gaat, dat een forumbeheerder hoofdzakelijk aan de vragen en niet aan de antwoorden geïnteresseerd is en de spelregels veel te vaag zijn/blijven, krijgt de trouwe/vaste deelnemer onweerzeggelijk het buikgevoel op het forum wèl te mogen meedoen, maar géén eisen mag stellen. het verklaart tenminste de constante onzichtbaarheid van een moderator en het bijna niet reageren op gestelde vragen resp. eisen. ik probeer al dagenlang de bewering te (laten) verwijderen, dat ik een tweede account gebruik, maar de leugen blijft gewoon zichtbaar en wordt zèlfs door anderen herhaald. dat is is een moedwillige reputatiebeschadiging. ik ga niet smeken om verwijdering, maar ook mijn toon en topics kunnen harder.

ergo: we zijn alleen op visite, krijgen in overdrachtelijke zin een paar koekjes aangeboden, moeten die opeten en dat was het ... weiger je de koekjes door te slikken, wordt je er (bij de tros tenminste, pardoes en permanent uitgesmeten). daarmee kan ook van andere diensten géén gebruik meer worden gemaakt. het gaat hierbij wèl om publieke omroepen!!

ik zou redacties (ongevraagd) willen aanbevelen de deelnemende reageerders serieuzer te gaan nemen en tenminste vaker uitleg over hun (niet-)handelingen te gaan geven, anders zou het wel eens spoedig uit kunnen zijn met dit soort fora.

waarom ik op dit forum een cookie moet accepteren waarvan de inhoud niet verder gespecificeerd wordt ... dat is niet alleen absurd, maar ook een eis om blind te tekenen bij het kruisje.