Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 31-05-2018 11:48:37
Geldzaken & Recht

Koekjes accepteren ...

Voor mij gaat de "lol" op npo fora / sites er ook steeds meer af. de npo misdraagt zich qua privacyschending nu net zo als fb enz., wiens praktijken dan ook nog eens heel hypocriet aan de orde worden gesteld in verschillende npo programma's. bah! 

meer inkomsten genereren over de hoofden van hun bezoekers. dat dagbladen e.d. dit doen, prima die worden nu eenmaal niet gesubsidieerd door de belastingbetaler, maar de npo? met hun nog steeds overbetaalde medewerkers, onnodig dure (vakantie!!!) reisprogramma's enz.
valt nog meer dan genoeg te bezuinigen.




door gerbera 31 mei 2018 om 11:34 
3968 antwoorden / 6 vragen


@carola ook ik zit niet op feestboek alleen als ik die ook uitschakel werkt deze puinhoop bij mij ook niet. kan ik zelfs niet inloggen. we wachten maar af wat ons nu weer te wacvhten staat maar de lol gaat er een beetje vanaf.