Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 31-05-2018 17:34:50
Geldzaken & Recht

Koekjes accepteren ...

@tijger1 ... (privé-bericht)

ik wil u vandaag toch nog even laten zien, hoe de tros/radar-deelnemers, ondanks waarschuwingen, de moderator in de praktijk steeds subtieler kunnen pesten, want de poster kan hier beweren dat het een èchte vraag is die niet zomaar verwijderd kan/mag worden zonder gevolgen voor de beheerder. er was eerder al, pijnljk voor een omroep, sprake van censuur op dit forum.



https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?f=36&t=185039#p2565549" target="_blank">problemen met incassobureau/deurwaarder

door https://radar.avrotros.nl/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=358885" target="_blank">nijogeth » 31 mei 2018 16:10





mijn oma wordt de laatste tijd redelijk vaak lastig gevallen door een incassobureau over een rekening, die mijn oma overigens niet betwist, maar waarvan de betaaltermijn niet is verstreken, omdat het bedrijf een typefout heeft gemaakt (op de brief staat betaaltermijn 1-4-2019, terwijl men blijkbaar 1-4-2018 bedoelde). mijn oma is nog heel erg modern en heeft deze rekening allang ingevuld op haar rabobank account en ingesteld dat er wordt betaald ergens in maart 2019. koppig als ze is, gaat ze dat niet veranderen (waar ik zelf dus wel om moest lachen). men dreigt nu met een deurwaarder. dit lijkt me weinig kans te hebben, maar ik zou toch graag advies willen van iemand die hier kennis van heeft. is er zo iemand (liefst met ervaring met incassobureaus en deurwaarders) aanwezig hier op het forum?


 


https://radar.avrotros.nl/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=358885" target="_blank">nijogeth
 
berichten: 2087
geregistreerd: 28 apr 2017 19:51