Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 11-06-2018 00:07:57
Geldzaken & Recht

Te hoge klimop op de erfgrens

Wat de financiƫle kant betreft ...

de nieuwe buren hadden een vast budget voor de aanleg van hun tuin. toen ik hoorde dat ze hedera wilden planten tegen de oude schutting met verzette planken waar alles dwars doorheen kan groeien, heb ik een dichte schutting besteld met het worteldoek aan de kant van de buren, zodat de hedera niet aan de schutting kon hechten.

de schutting was niet gepland en daarom er was geen budget voor (volgens de buren tenminste). hedera kan men al 2.00 mtr hoog laten planten, dus zou het worteldoek al meteen bij het planten compleet verdekt worden. de oude schutting was 25 jaar oud en sowieso aan vervanging toe en het was daarom een goede gelegenheid om dat meteen uit te voeren.