Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 22-01-2019 13:24:44
Elektronica & TV

Canaldigitaal wijzig contract van € 9,95 na bijna € 25.

Ik heb ooit canal digitaal gehad en het lijkt mij dat een abonnementsprijs van %9,95 erg laag is en dan is het, als al gemeld, inderdaad van belang dat u dat schriftelijk heeft. daarmee heeft u dan bewijs voor de gemaakte afspraak m.b.t. de door u genoemde €9,95.

afschrijvingsinformatie is ook bruikbaar.
hoe dan ook ben u volgens de wetgeving gerechtigd om bij een éénzijdige contractwijziging uw overeenkomst als beëidigd te beschouwen en hoe dan ook, als u niet verlengd eindigt het zelfs van rechtwege en zie ik geen enkele reden dat men u dan nog bijv. afsluitkosten in rekening kan resp. mag brengen.
(tenzij dat wel in de overeenkomst was geregeld m.b.t. afloop contract).
ubent op geen enkele wijze het hogere bedrag verschuldigd als dat afwijkt van de overeenkomst. het is dus mogelijk dat u volgens die overeenkomst wel kosten verschuldigd bent als u voor maart 2019 zou beëindigen. herhaald, tot beëindiging op einde contract datum mag men niet eenzijdig de abonnementprijs wijzigen.