Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 22-01-2019 13:52:34
Elektronica & TV

Canaldigitaal wijzig contract van € 9,95 na bijna € 25.

Hallo lagoa , 

de voorwaarden : 

artikel 11.
wijzigingen 11.

1 canal digitaal heeft het recht de diensten, de vergoedingen, de voorwaarden en de inhoud, volgorde, naam, omvang en samenstelling van de programma’s en/of zenderpakketten en/of het set top box-pakket te wijzigen. canal digitaal maakt zulke wijzigingen minimaal vier weken voor invoering daarvan op genoegzame wijze bekend. wijzigingen gelden ook ten aanzien van ten tijde van de wijziging lopende abonnementen.

11.2 de klant heeft het recht de overeenkomst te beëindigen indien de wijziging objectief ten nadele van de klant strekt, mits de opzegging vóór de ingangsdatum van de wijziging door canal digitaal is ontvangen.

11.3 de volgende wijzigingen worden niet aangemerkt als een wijziging in de zin van artikel 11.1 en vormen derhalve geen grond voor opzegging: a. verlaging van enige vergoeding; b. wijzigingen die noch in het voordeel, noch in het nadeel van de klant zijn (“neutrale wijzigingen”); c. wijzigingen die noodzakelijk zijn op grond van wetgeving of enige andere door de overheid vastgestelde regeling of maatregel of een voor de branche relevante gerechtelijke uitspraak; d. verhoging van vergoedingen met de inflatiecorrectie op basis van het bepaalde in artikel 6.2; e. de beslissing van canal digitaal om programmaonderdelen ongecodeerd uit te zenden, zodat ook personen die geen abonnement hebben deze kunnen bekijken.

https://m7cdn.io/canaldigitaal/downloads/klanten/algemene-voorwaarden-canal-digitaal.pdf" target="_blank">https://m7cdn.io/canaldigitaal/downloads/klanten/algemene-voorwaarden-canal-digitaal.pdf

 of dat zij het  omzetten na het app appartement van €9. 95 per maand 

bedoeld u met het omzetten app , alles van tv in 1 app ?

https://www.canaldigitaal.nl/pakketten/tv-app/aanbod/" target="_blank">https://www.canaldigitaal.nl/pakketten/tv-app/aanbod/