Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron503 - 29-05-2019 18:41:15
Geldzaken & Recht

Asbesthysterie

Dat vrijgekomen asbest schadelijk voor de gezondheid is moge duidelijk zijn maar de manier waarop asbestverwijderaars te werk gaan en dus hoge kosten in rekening brengen staat wel ter discussie. alle toeters en bellen uit de kast halen om in een woning een plaat asbest los te schroeven en vervolgens af te voeren is mijns inziens overkill aan maatregelen maar genereert wel een boel inkomsten puur omdat het woord asbest geassocieerd wordt met de angst om ziek te worden. aedes heeft in samenwerking met tno, de universiteit utrecht, de radboud universiteit nijmegen en trainings- en onderzoeksinstituut crisislab een onderzoek gedaan en de bevindingen staan in onderstaande link.
https://www.bouwmachines.nl/branche/nieuws/2019/03/uitkomst-onderzoek-asbest-verwijderen-kan-zonder-beschermingsmiddelen-10143273?vakmedianet-approve-cookies=1" target="_blank">https://www.bouwmachines.nl/branche/nieuws/2019/03/uitkomst-onderzoek-asbest-verwijderen-kan-zonder-beschermingsmiddelen-10143273?vakmedianet-approve-cookies=1.