Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 11-07-2019 11:14:54
Geldzaken & Recht

Politie neemt scooter in voor technisch onderzoek

10:39 uw zoon rijdt er 2 keer in de week op
10:44 uw zoon rijdt zelden op uw scooter
 wat is het nu, zelden of elke week wel een paar keer?

uw zoon wordt voor een snelheidsovertreding aan de kant gezet en op de rollerbank kan die nog maar 21 km/u. dus zowel de meting als de rollerbank zouden niet kloppen? alles is geijkt en wordt periodiek gecontroleerd. dat 2 apparaten een verkeerde snelheid zouden aangeven zou wel heel toevallig zijn.

opvoeren is in een wip gebeurd, viarioring eruit trekken en een andere cdi er in klikken. een begrenzer is ook geen probleem en zijn verschillende opties voor. afstandsbediening, stekkertje, lichtschakelaar of een magneetschakelaar.

een cdi wisselen kost 7 tientjes en is in een tel gebeurd.

u hoeft van niets te weten, maar uw zoon wel. als je aan de kant gezet wordt met een snelheidsovertreding en daarna loopt de scooter langzamer, dan is er reden genoeg voor onderzoek.