Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 30-07-2019 23:35:36
Garantie & Verzekeringen

Premieverhoging fbto autoverzekering van 75%

Ik weet niet meer of het destijds bij fbto was, maar mijn vriend had ook last van een dergelijke verhoging bij verhuizing.
we hebben nog contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij, maar die hielden vol dat het echt zo was. direct daarna hebben we de verzekering dan ook maar met onmiddellijke ingang stopgezet (dat mag bij zo'n grote prijswijziging) en via een vergelijkingssite een nieuwe verzekering afgesloten. deze laatste was nog goedkoper dan de oude premie op het oude adres. 

wanneer iedereen na zo'n verhoging meteen zou overstappen, dan zullen ze het wel matigen. maar kennelijk zijn er genoeg mensen die in de drukte en stress van de verhuizing het overstappen van verzekering achterwege laten.