Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 12-08-2019 13:16:36
Winkels & Webshops

Mogen de ah cassiers wel je kruis op het beeldscherm van hun kassa zien ?

en dan zie je ineens kruis van de klant,op de kassa !

de hele dag wordt je (bijna) overal gevolgd door camera's, waarbij het bedienende personeel kan inzoomen tot op de vierkante centimeter en ja, ook op uw k...... !!
ook kom je dagelijks kijkende en soms starende mensen tegen, met een bepaald beeld van de ander voor ogen !
om dan nog maar niet te spreken over de gluurders, die zitten vaak op terrasjes  en hebben/houden zo alles en iedere passant in de gaten en hebben daar vaak een mening over en geven de argeloze voorbijganger zelfs een cijfer !
houdt ook de mob.telefoon met camera gebruikers in de gaten, die op bijna elk door hen gewenst moment een foto van u kunnen maken, ook als u zich in een positie bevindt waarbij u dat liever niet heeft.

nee, dan toch maar liever de kassa-medewerker van de supermarkt die met een niets ziende blik, ongeïnteresseert voor zijn/haar omgeving en voor zich uitstarend en al luisterend naar de "kassa" of deze bij het te scannen artikel wel piept en pas weer aandacht heeft als de piep voor het afrekenen volgt.*^*
ik zou me er maar niet al te druk over maken als ik u was en de stelregel is toch "als je haar maar goed zit".  


*^* sorry supermarkt "kassa"medewerker, dit is uiteraard niet op u persoonlijk van toepassing !  ;-))