Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 12-09-2019 17:05:08
Geldzaken & Recht

Mag sanoma mijn jaarabonnement die ik vergeten was op te zeggen voor half jaar verlengen?

Hallo ever0009 , 

nou , dacht het niet : 

duur en opzegging van het abonnement


4.1 een abonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna – behoudens opzegging - automatisch verlengd, tenzij anders wordt vermeld in de aanbieding. binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen per einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, waarbij de abonnee uiterlijk een maand voor (het verschijnen van het eerste nummer van) de nieuwe abonnementstermijn sanoma over deze opzegging moet berichten. dit kan telefonisch via 088-5500250, schriftelijk of via e-mail formulier .


4.2 bij automatische verlenging wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. opzegging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. wanneer een abonnementstermijn niet geheel wordt afgenomen zal sanoma de daarmee gemoeide administratie- en verwerkingskosten (van € 3,50) in rekening brengen. deze worden verrekend met het teveel betaalde abonnementsgeld. opzeggen kan telefonisch via 088-5500250, schriftelijk of via e-mail formulier.


4.3 de e-mail nieuwsbrief die onderdeel uitmaakt van het tijdschrift abonnement kan te allen tijde worden opgezegd. dit kan via de afmeldlink onderin de nieuwsbrief, of door een verzoek hiertoe te sturen aan privacy.nl@sanoma.com . opzegging van de e-mail nieuwsbrief heeft niet de beëindiging van het abonnement tot gevolg.


4.4 bij beëindiging van het tijdschrift abonnement stopt ook de nieuwsbrief. ontvangst van alleen de e-mail nieuwsbrief kan in dat geval – op verzoek – wel worden voortgezet.