Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-11-2019 09:54:01
Winkels & Webshops

Wat te doen met postpakket van vorige bewoner

U heeft bedrijven als |alando al gevraagd en zij doen niets? dat is dan helaas wel hun probleem. pakketten van hen, ik neem aan dat u bedoeld, bestemd voor de vorige bewoners, behoeft u niet aan te nemen  als al gezegd en als er toch iets wordt bezorgd zou u in beginsel helemaal niets behoeven te doen. maar om mogelijk problemen te voorkomen is het dan aan te bevelen, als al gezegd, het ontvangene te retourneren met de opmerking dat de geadresseerde niet op het op het pakket aangegeven adres woont. 'huidig aders onbekend'. uiteraard behoeft u voor het alsdan terugzenden, op aanbevolen wijze, niets te betalen.

hoe dan ook is het de verantwoordelijkheid van de verzender en ik bedoel daarmee degene waar het ongwenste pakket van afkomstig is, dat een palkket op de juiste wijze, bij de juiste persoon en op dan ook juiste adres terecht komt. u behoeft dus feitelijk helemaal niets te doen.

kwalijker is dat er kennelijk bedrijven zijn die aankopen van u weigeren omdat uw adres besmet zou zijn. als dat u weer overkomt, doe dan een melding bij http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl   en wijs als er er een telefoongesprek over heeft met het betrokken bedrijf dat hun handelen kan worden opgevat als laster/smaad. u wordt/bent onterecht als wanbetaler genoteerd.