Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Beps
Beps - 22-11-2019 09:25:20
Geldzaken & Recht

Tijdelijk wonen bij iemand anders

https://wetten.overheid.nl/bwbr0033715/2015-01-01#hoofdstuk1" target="_blank">https://wetten.overheid.nl/bwbr0033715/2015-01-01#hoofdstuk1

wat ik uit deze tekst begrijp moet je toch echt vaker op je ingeschreven adres verblijven. ik zou dan 3 nachten per week in het huis van oma verblijven en de ander 4 nachten thuis, dan voldoe je aan de regels en ben je meer op je woonadres. of verdeel de nachten over de weken en de rest thuis. zijn er mensen in die omgeving die het allemaal in de gaten houden? dan zou ik me aan de regels houden, maar een nachtje meer of minder wie zegt dat je dan precies moet doen wat er staat, maak geen slapende honden wakker. trouwens zo erg is het niet als oma's adres voor een aantal weken niet bewoond is, als ze op vakantie gaat is het toch ook geen probleem.