Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 22-11-2019 13:15:31
Winkels & Webshops

Wat te doen met postpakket van vorige bewoner

ga naar de website van de gemeente en zoek daar naar "adresonderzoek aanvragen" of ga naar het gemeentehuis als dit niet op hun website staat.


als het goed is krijg je dan te zien wie er op uw ares staat ingeschreven.



mocht de vorige bewoners zich niet hebben uitgeschreven dan moet u zo spoedig mogelijk naar de gemeente om dit alsnog te doen.


bij een huur woning zou u het huurcontrackt en een legitimatie mee moeten nemen en bij een koop woning de koop contract maar ik vermoed dat u een huur woning hebt anders zou u alsnog zelf het nieuwe adres kunnen opzoekken via het kadaster.


 


nog en tip,


als u een bericht krijgt van een deurwaarder van de vorige bewoner dan kan u deze er op aanspreken.


een deurwaarder heeft namelijk de mogelijkheid om het adres van de vorige bewoner op te vragen en geef dan aan dat hij/zij dit ook aan de andere deurwaarders dient op te geven en aan het bedrijf waar hij de beslag op wil leggen zodat die ook op de hoogte zijn dat het niet uw aders betreft.