Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 29-11-2019 09:33:10
Winkels & Webshops

Retourzending lucardie

Hallo smoky , 

de voorwaarden art 8 , 

het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument. 

https://www.lucardi.nl/nl-nl/algemene-voorwaarden" target="_blank">https://www.lucardi.nl/nl-nl/algemene-voorwaarden 

ik heb de doos geopend en het formulier lag boven in de doos daarna de doos weer dichtgeplakt en dezelfde dag afgeven op het postnl punt.

veelgestelde vragen 

hoe stuur ik mijn pakket terug ? 


besluit je je pakket retour te sturen dan heb je meerdere mogelijkheden om te retourneren. dit kan binnen 30 dagen via de winkel of een dhl service punt of een andere wijze die je wenst.


via de winkel


neem het artikel en je retourformulier mee naar de winkel bij jou in de buurt. is jouw bestelling een cadeau geweest en staat er het retourformulier geen prijs? vraag dan naar de factuur van degene van wie jij dit cadeau hebt ontvangen, zodat we in de winkel de retournering kunnen behandelen. je kunt je artikel in de winkel omruilen voor een ander artikel, of je ontvangt geld terug. wanneer je hebt gekozen voor afterpay, zullen we de retour in mindering brengen op de rekening. mocht het bedrag al voldaan zijn, dan wordt dit via afterpay teruggestort.


 


via een dhl servicepunt


met onze bijgeleverde retourformulier en sticker kan je gemakkelijk en snel artikelen terugsturen. als je gebruikt maakt van onze retoursticker dan is dat geheel gratis. (je bent echter niet verplicht deze optie te gebruiken. het gebruik van deze sticker heeft ook geen invloed op het teruggaverecht en/of herroepingsrecht.) wil je een artikel terugsturen, leg deze dan eenvoudigweg in een doosje. op het retourformulier kan je aangeven waarom je jouw bestelling terug stuurt. 
leg het artikel en het retourformulier in de doos en plak het retouretiket op de doos. je kan de retourzending afgeven bij een dhl servicepunt, zodat je geen porto aan dhl hoeft te betalen.


 


via een andere wijze


als je je artikel terugstuurt via post, stuur het dan inclusief alle toebehoren, met het retourformulier of andere herkenning van jouw order terug in een deugdelijke verpakking.  wij adviseren het artikel per doos te verzenden en niet via briefpost, omdat hierbij kans is dat het makkelijker zoek raakt.


vul op het retourformulier de reden van retour (niet verplicht) in en stuur het artikel met de retoursticker naar ons toe óf naar volgend adres:


lucardi backoffice postbus 19385 2500 cj den haag