Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 20-12-2019 15:46:05
Winkels & Webshops

Bestelling via webshop

Hallo anoukje ,  

deze site is geregistreerd op 26 - 10 - 2019

de voorwaarden 

door het plaatsen van een bestelling in deze online shop, gaat de klant uitsluitend een contract aan met yiwu cute jewelry co., ltd. no. 70335, street 7, f5, gate 97, district 5, international trade city, yiwu, zhejiang 322000, china. 

5.4 de goederen worden binnen 2-120 dagen na ontvangst van de betaling verzonden.
de standaard levertijd is 20-30 werkdagen, in uitzonderlijke gevallen tot 16 weken, tenzij anders vermeld in de artikelomschrijving. de leverancier verzendt niet rechtstreeks. de bestelling wordt door de fabrikant verzonden zodra de volledige bestelling op voorraad is.

naast de verzendkosten kunnen er af en toe douanerechten of omzetbelasting bij invoer worden geheven, omdat de goederen vanuit niet-eu-landen (china) worden verzonden. of een product onderworpen is aan douanerechten, moet worden verduidelijkt met onze klantenondersteuning op support@toladeal.nl voordat u een bestelling plaatst. douanerechten of omzetbelasting bij invoer zijn niet voor onze rekening en zijn voor rekening van de koper. onze goederen worden altijd onbetaald en onbelast verzonden.

lees hier de volledige voorwaarden , klik op de rode regel .

https://toladeal.nl/pages/agb" target="_blank">https://toladeal.nl/pages/agb