Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 08-03-2020 18:19:13
Huishouden & Energie

Energie

Als het slotje er al enige tijd zit, dan is het niet uw probleem dat 'de regels' zijn veranderd. het slotje en de hele gasaansluiting zijn namelijk niet uw eigendom, maar van de netbeheerder. en u heeft geen contract meer bij die netbeheerder, u gebruikt niets van die netbeheerder dus hoeft u ook niets aan die netbeheerder te betalen. het naleven van de regels is een plicht van de netbeheerder. kortom: ze kunnen de boom in. 

door de debacles rond opzeggen van gas durf ik daarbij te stellen dat de regels helemaal niet van hogerhand veranderd zijn. slechts de interpretatie die de netbeheerders van bestaande regelgeving hebben, is veranderd. vraag maar eens naar de vindplaats van die veranderde regels, met daarbij het exacte artikelnummer. u krijgt gegarandeerd geen sluitend antwoord. want dat bestaat niet.