Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 22-03-2020 20:47:57
Geldzaken & Recht

All inclusive hotel weigert geld terug te geven.

In o.a. belgie is er al een noodwet van kracht die aangeeft dat er niet terug betaald hoeft te worden. op dit moment worden overal vouchers aangeboden en slechts in hoge uitzondering geld terug betaald. te denken valt aan ernstig zieke mensen die niet lang meer te leven hebben.

ja, wettelijk gezien hebt u normaal gesproken recht op geld terug, echter is de situatie nu anders. de enige mogelijkheid om misschien iets van geld terug te zien is afwachten tot de rechtbanken weer open gaan, een zaak starten, geld investeren en hopen dat de wet niet niet europees wordt die aangeeft dat er niet terug betaald hoeft te worden.
langs alle kanten wordt geadviseert om gewoon aan te nemen wat er geboden wordt en af te wachten wat er nog gaat gebeuren.