Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 10-04-2020 14:34:34
Winkels & Webshops

Afhaalkosten bij ophalen van online bestelling, mag dat

Er wordt werk voor u verricht en dat moet gewoon betaald worden. normaal gesproken kunt u het zelf ophalen, dan maakt u uw ronde door de winkel en daarna door het magazijn, dat kost ook tijd, dus geld. u kunt tijd besparen door een ander uw spullen te laten pakken. supermarkten bieden ook die service aan. u geeft online aan wat u wilt hebben en een medewerker zet voor u klaar. 

voor die €9,99 is een medewerker voor u bezig. het pand moet verlicht worden, de medewerker moet veiligheidsschoenen aan en hij maakt gebruik van hulpmiddelen (palletwagen, wagentje, enz). het pand an sich is niet gratis en zo zijn er nog vele andere kosten die uit die €9,99 betaald moeten worden.

wettelijk mag iemand gewoon betaald worden voor het werk dat hij doet. sterker, dat is heel normaal te noemen, anders heet het vrijwilligerswerk.