Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

DelicieusOffZoiets
DelicieusOffZoiets - 15-04-2020 18:05:31
Geldzaken & Recht

Mag canal digitaal eisen dat je betaald via een link?

Uit privacy overwegingen is het gebruik van acceptmail niet echt verstandig. zowel hun site als de e-mail zelf bevatten technieken waarmee ze jou https://www.bitsoffreedom.nl/2017/04/19/tracking-wat-is-het-hoe-werkt-het-en-wat-kun-je-ertegen-doen-deel-1/" target="_blank">tracken, soort van spyware (zonder jou medeweten delen ze jouw data/gegevens met derden). dit is al meer dan reden genoeg om de link niet te gebruiken, het zelfs beter om de mail helemaal niet te openen. maak een filter aan en zorg dat ze na ontvangst linea recta verwijderd worden.
 
beetje fatsoenlijk bedrijf zou dit soort diensten niet gebruiken en de privacy van hun klanten respecteren (@bnnvara lezen wij ook eventjes mee?)