Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 18-08-2020 15:27:12
Geldzaken & Recht

Paypal

Hallo sira , 

nieuwe site , geweldige functies 


als lid van opinionbar zijn we verheugd om met u te delen dat we een bijgewerkte versie van de site hebben gelanceerd boordevol nieuwe functies om uw enquête-ervaring te verbeteren. hoogtepunten van de nieuwe site zijn onder meer:






meer enquêtes! we zijn een partnerschap aangegaan met ons zusterbedrijf precision sample, een van de belangrijkste panelbedrijven in marktonderzoek, om opinionbar op hun platform te lanceren. met dit partnerschap krijgen opinionbar-leden toegang tot klantenonderzoeken van precision sample, waardoor het aantal beschikbare onderzoeken aanzienlijk toeneemt.



verhoogde beloningen! u zult nu merken dat de beloningen op het platform aanzienlijk worden verhoogd, soms tot 10 (dollar, euro of pond) of meer per enquête.



meer beloningsopties! u heeft nu de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan opties bij het inwisselen van uw enquête-inkomsten. de opties variëren per land, waaronder directe paypal-betalingen voor contante beloningen en een breed scala aan digitale cadeaubonnen van amazon, apple music, airbnb en nog veel meer.



verhoogde gegevensbeveiliging! opinionbar wordt nu gehost op een nog veiliger platform waar alle gegevens voor uw veiligheid worden versleuteld. als onderdeel van onze inspanning om uw essentiële informatie te beveiligen, beëindigen we directe bankoverboekingen voor het inwisselen van beloningen en verwijderen we alle bankrekeninggegevens uit onze systemen. u heeft paypal beschikbaar voor contante beloningen.



nieuw verwijs een vriend programma! nu kunt u uw vrienden en familie over opinionbar vertellen en ervoor worden beloond! voor elke vriend die u doorverwijst die meedoet en een enquête invult, storten we 2 dollar, euro's of ponden op uw account en u kunt er zoveel verwijzen als u wilt.




we zijn verheugd dat u deelneemt aan het volgende hoofdstuk van opinionbar en danken u voor uw voortdurende deelname aan onze enquêtes.



met vriendelijke groet,
het hele metrixlab en precision sample team