Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Su
Suusjesuusje - 10-09-2020 15:18:33
Winkels & Webshops

Na klacht van mijn kant dreigt asiasia.nl met aanklacht voor smaad

@ asiasia

ik heb al op uw bericht gereageerd, lijkt me verder afdoende aangaande mijn verhaal, maar nog even dit: het valt me net eigenlijk pas op dat u ook nu weer dingen roept die volkomen onzin zijn (de acm die "nu al in opdracht van u onderzoek doet naar valse reviews en dat de vara/bnn straks op hun rode billetjes krijgen van de acm etc.). dit blijkt dus opnieuw schermen met loze babbels: ik ben er even ingedoken, en de acm doet helemaal geen onderzoek naar de door u zo gevreesde 'nep'-reviews waar u blijkbaar zo onder lijdt. de acm doet onderzoek naar handel in valse uitingen op internet die door louche bedrijven tegen betaling worden geplaatst. 

letterlijk: daarom treedt de acm op tegen partijen die misleidende beoordelingen online aanbieden en gebruiken.

kortom: u schreeuwt opnieuw maar weer iets in de hoop dat men daarvan terugschrikt. begrijp me niet verkeerd: u kunt best de acm een mailtje hebben gestuurd, maar dat ligt nu ergens onderop de stapel te wachten op de papiervernietiger.

persoonlijk ben ik nu eigenlijk pas echt flink kwaad: dit gedrag doet mij denken aan bepaalde kinderen vroeger op het schoolplein, die als ze geen gelijk kregen of vonden dat hen onrecht werd aangedaan gingen roepen: "pas maar op, mijn oom is bij de politie / mijn papa is advocaat / mijn opa is dit of dat". 
onprofessioneel kleutergedrag. wordt het geen tijd dat u gewoon goede service gaat verlenen en een tevreden klantenkring opbouwt in plaats van als een klein kind verongelijkt te doen en mensen schrik probeert aan te jagen?