Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 02-10-2020 16:00:57
Huishouden & Energie

Koken op gas of inductie

Als je nu iets nieuws gaat kopen zou ik altijd voor inductie gaan. kwestbaarheid valt wel mee. je moet gewoon niet gooien en schuiven met je pannen. ik ben een tijdje terug overgestapt naar inductie en het is een goed alternatief voor gas. keramisch vond ik altijd verschrikkelijk omdat het zo traag is t.o.v. gas, maar dat is bij inductie opgelost. bijkomend voordeel is dat je keuken veel schoner blijft. het vettige dat veroorzaakt wordt door het verbranden van gas is weg.