Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-02-2021 15:32:42
Geldzaken & Recht

Cadeau kaarten met einddatum moeten hun waarden behouden wegens corona en gesloten restaurants.

Ik kan mij best voorstellen dat dat uw wens is maar ik vrees helaas voor u dat dat niet zal gebeuren. het lijkt mij wil zinvol om uw vraag  (ik lees het als vordring) te melden bij http://www.consuwijzer,nl" target="_blank">www.consuwijzer,nl  en https://www.klachtenkompas.nl/" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/   het meest efficiënt is overigens: deze kaarten niet aanschaffen en indien wel dan eerst goed kijken naar de voorwaarden etc.

ik kom toch even bij u terug nu ik dit zie: https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2016/cadeaubonnen-minimaal-3-jaar-geldig" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2016/cadeaubonnen-minimaal-3-jaar-geldig en dat geeft dan meer tijd voor gebruik. wist u dit niet? (ik ook niet)