Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tilpend - 18-02-2021 14:01:28
Geldzaken & Recht

Onterechte incasso wordt blind uitgevoerd door de ing

Volgens artikel 19 van de https://www.nvb.nl/publicaties/protocollen-regelingen-richtlijnen/algemene-bankvoorwaarden-abv/" target="_blank">algemene bankvoorwaarden bent u verplicht om de door de bank verstrekte opgaven zo spoedig mogelijk te controleren op correctheid. daarnaast heeft de ing in haar https://www.ing.nl/media/ing-voorwaarden-en-overige-regelingen-particuliere-rekeninghouders-juli2020_tcm162-188804.pdf" target="_blank">voorwaarden artikel 20 opgenomen dat na 13 maanden de opgaven gelden als door u goedgekeurd.

u kunt dus hooguit een melding onterechte incasso doen over de afgelopen 13 maanden, alles daarvoor bent u kwijt en dat ligt niet aan de ing.