Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 19-02-2021 09:04:49
Winkels & Webshops

Maxikleding oplichters ?

Als je dochter een paar schoenen koopt voor €200 die elders minimaal €600 kosten, dan aarzelt ze niet en koopt meteen?
schoenen passen vaak niet. dan moet je ze op eigen kosten en voor eigen risico terugsturen.
had je dochter even gekeken naar het retourbeleid, dan had ze kunnen zien dat ze in geval van terugsturen, geen geld terug krijgt maar een tegoedbon. 
https://maxikleding.nl/retourbeleid/" target="_blank">https://maxikleding.nl/retourbeleid/




de ondernemer moet u terugbetalen binnen 14 dagen nadat u het contract ongedaan maakt. hij mag wachten met terugbetalen totdat hij het product terug heeft, of totdat hij bewijs heeft dat u het product terugstuurde.




krijgt u uw geld niet terug? schrijf dan een brief of e-mail naar de ondernemer. gebruik onze voorbeeldbrief:





https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/voorbeeldbrief-herinnering-aan-terugbetalen-producten-na-gebruikmaken-van-bedenktijd" target="_blank">voorbeeldbrief - herinnering aan terugbetalen producten na gebruikmaken van bedenktijd
https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd
maar ze moet eerst maar zien of ze de schoenen krijgt.