Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-04-2021 13:44:17
Huishouden & Energie

Zonnepanelen

Ik neem aan dat u ervanuit moet gaan dat zelf kopen voor u geen optie is nu het een huurwoning van een corperatie betreft.

bij voortijdig vertrek uit die woning zult u bij aankoop zelf indien de corpereatie die mogelijkheid ook aanbiedt of wel de panelem moeten verwijderen of eventueel de nieuwe huurder bereid vinden om ze over te nemen.

de prijs die u noemt bij aankoop zelf lijkt mij ook afhankelijk van het aantal en vooral ook van de kwaliteit omdatr er ook '(vooral chinees) koren onder het gras zit'. het lijkt mij zinvol dat u navraag doet bij uw huurdersbelangenvereniging (verplicht voor een corperatie) over de gegeven mogelijkheden. 

ik kom nog even bij u terug. u 'vergeet' mogelijk om het voor u energiebesparende voordeel in uw gedachtengang 'mee te neme' omdat dat waarschijnlijk wel meer zal zijn dan de huurkosten. voor zover mij bekend gaan corperaties uit van een 'win' voor huurders van hun woningen.