Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 02-06-2021 15:58:05
Geldzaken & Recht

Huur opzeggen na 25 jaar

Op zich behoeft er geen enkel probleem te zijn en vooral niet als aangebrachte wijzigingenetc. ook verbeteringen zijn. daarbij is en blijft de huurovereenkomst zoals 25 jaar geleden aangegegaan geldig en zou afwijken daarvan ten nadele van u zelfs een vorm van wanprestatie kunnen betekenen.

indien er onverhoopt toch problemen zouden komen, benader dan http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl voor nader advies. u kreeg al een verwijzing met nadere info van het juridisch loket.

ik sluit niet uit dat de blokhut die u noemt eventueel wel verwijderd zal moeten worden tenzij die effdiciënt als schuur gebruikt wordt / kan worden. in dat geval heeft dat ook invloed op de waarde van de woning in voor de verhuurder gunstige zin.

ps. het kan ook zinnig zijn om eventuele zaken te laten overnemen door de nieuwe huurder zoals bijv. vloerbedekking in goede staat en ook andere zaken.